Länkfest, sa Bull

Den börjar sprida sig så smått, men jag måste ju också tipsa dig ifall du skulle ha missat Lantmännens skojiga tävling Smakleken. Här kan du klicka ihop din egen måltid – givetvis med varor från Lantmännen, det är ju trots allt en reklamkampanj – och sedan få din rätt betygsatt av den kända kocken Kurt Weid. Det skapas också en enkel liten film som illustrerar hur man lagar din rätt.

bild-14När du gjort klar din rätt kan du tävla med den, och vinna en hel låda full med mat från Lantmännen. Jag var på Lantmännens huvudkontor i förra veckan, och fick faktiskt se en sån där vinnarlåda. Den är full av bra grejer, så det kan allt vara värt ett försök!

Idén är smart och systemet bakom verkara ganska avancerat. Personligen stör jag mig lite på att det är lite svårt att navigera i det stora fönstret där bilden bara rör sig fram och tilbaka hela tiden. Men det kanske beror på att jag använder Mac, eller att min webbläsare inte är helt ompatibel.

Eller att jag är lite för stressad och inte gör det lugnt och sansat – ett rätt vanligt problem nrä jag lagar mat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *