Dagens lur

Jodå, jag har kört ett litet lur jag också idag. Med benägen hjälp av kollegan Newton, som filade till viktiga detaljer, lyckades jag tota ihop följande:

bild-142

Sedan fyllde den gode Newton på med följande, i slutet av dagens nyhetsbrev:

bild-143

Jag vet inte om nån gick på det, men lite kul tyckte jag nog att det var. Själv har jag för övrigt gått på flera luringar idag. Gratulerade en nätpolare till hans beslut att tacka nej till chefsjobbet, och bänkade mig framför TV.n för att se en annan leka expert i TV-soffan.

Hjärnan har gått lite på tomgång, kan man säga…

2 thoughts on “Dagens lur”

  1. Och jag funderade på hur man skulle få tag i hundarna efter att ha DNA-testat hundbajset som ligger på gator och torg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *