Ett litet glädjeämne

Skrev just ett rysligt tråkigt inlägg på min andra blogg. Brukar försöka undvika såna, men idag kände jag ett behov att gny en stund.

Och nu tänkte jag balansera upp lite, genom att skriva om något kul, nämligen knäckebröd.

Och inte vilket knäckebröd som helst, utan en ny sort från Leksandsbröd, som heter Bagarns Bästa. Det är egentligen tre olika knäckebröd, men de två varianterna med linfrö och havre lämnar mig tämligen oberörd. Helt vanligt knäckebröd, typ. Fast i snyggare förpackning som ska göra oss beredda att betala lite mer.

Den tredje varianten har smak av kardemumma, och det är den som jag syftar på i rubriken. Kardemumma är en perfekt krydda till knäckebröd! Ger en skön liten knorr av kryddig sötma, som ändå inte smakar kaffebröd. Känns fortfarande som mat, liksom.

Möjligen kunde man vridit på med ännu lite mer kardemumma, smaken är en aning försiktig.

Hm. Känns som jag skrivit det där förut…

2 thoughts on “Ett litet glädjeämne”

  1. Det undrar jag också. När ska någon våga dra till rejält med “special”-smaksättning istället för att fjösa och smådutta?

    Razs senaste bloggpost..Dammsugare

  2. Bloggar är skapta för att gny i anser jag. Då kan de som vill frivilligt ta till sig gnyet och behovet att ösa ur sig gnyet på folk som inte frivilligt vill ta till sig det minskar.

    Ozzys senaste bloggpost..Den gyllene medelvägen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *