Dra mej baklänges

Sitter och öppnar lite post, och hittar en inbjudan från byns eget Coop Forum. De vill att jag ska delta i butikens referensgrupp, där jag får möjlighet att direkt framföra min åsikt om butiken.

Till saken hör att butiken ifråga varit stadd i konstant förfall under de senaste sex-sju åren. Tidigare var den lite av en mönsterbutik. Sedan byttes någon chef ut, samtidigt som konkurrensen började hårdna och den stora interna kalabaliken utbröt i Coop.

Just nu pågår en stor ombyggnad. Kanske kommer allt att bli bra när den är klar, men just nu är kaoset helt magnifikt. Var där i måndags, och gick därifrån med fradga i mungipan.

Så jag ska vara med i referensgruppen. Lätt. Visst, risken är stor att man får trängas med en bunt tradiga gamlingar som gnäller på att kaffet är för dyrt. Men den risken får man ta.

2 thoughts on “Dra mej baklänges”

  1. Jag som tycker Köppra på kusten är riktigt trevligt. Gillar butiker där man kan handla allt från tapenade till badkarsmattor.
    Jag har helt tröttnat på ICA dominansen och försöker undvika dem så mkt det bara går.

  2. Andra Coop Forum är kalasfina, till exempel den nya i Kungsbacka. Men den här i byn har tappat stilen fullständigt. Det är flera år sedan man kunde åka dit med en lite längre inköpslista och åka hem med allt jag tänkte köpa. Det är alltid något som är slut.
    Men nu blir det förstås ordning och reda, när Stellan går med i referensgruppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *