9 thoughts on “Snack-a går ju”

 1. Hej Stellan! *vinkevink* Vi testade chilibågarna härom helgen och jag måste säga att jag gillade dem. Givetvis blev jag lite besviken på själva chilismaken, men i övrigt fick jag känslan att dom smakade “mer” än vanliga bågar. Sägas bör dock att det var väääldigt länge sedan jag åt originalet så Olw kanske har bytt recept sedan dess.

  Majsplupparna verkar spännande, får bli ett köp snart om inte salt- och vinägerchipsen ställer sig i vägen. 😉

  Razs senaste bloggpost..Fototriss – ätbart

 2. Jag vill påpeka att Raz till en början var inte bara lite besviken – för han kände ingen chilismak alls. Jag kände lite och var ganska nöjd med den faktiskt, och framför allt tyckte jag (som har ätit originalet för inte så länge sen) också att det blev en viss förhöjning av smaken. Som en naturlig (jovisst!) msg…
  Mycket bra recension kan man sammanfatta det alltså, du är VÄLDIGT trovärdig som snackstestare med ljud och bild!

 3. Schysst djup i bilden, bra kvalité. Vad använder du för kamera?
  Lite mycket brus i ljudet dock.

 4. Kameran heter Sony HDR CX-11E. En stor del av kvalitén bör dock tillskrivas den finfina tjänsten Vimeo, som tillåter användarna att snabbt ladda upp filmer med skaplig upplösning. YouTube suger i sammanhanget, tyvärr.

  Ljudet ska jag jobba på nästa gång, men jag tror det delvis beror på att jag hade glömt stänga av högtalaren som kameran stod på. Den brummar lite.

 5. Ganska bisarrt men också rätt trivsamt men jag undrar om vi fick veta så mycket om produkterna egentligen, förutom att chiliostbågarna smakar ostbågar.

  Påminner om Estrellas (tror jag det var) hot chili nuts som var allt annat än heta.

  syrrans grannes senaste bloggpost..Datatillbehör

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *