Ja, här sitter jag

…i mitt nya lilla tillhåll. Den stora rockaden har kommit en bit på väg. Magic har flyttat in i sitt nya rum, och nu har jag flyttat in i hans gamla. 

Som synes är dock inte allt förflyttat:

Magics gamla lavalampa står kvar på fönsterbänken, och väggarna pryds av drösvis av snowboardaffischer, en med Harlem Globetrotters, en Chicago Bulls-vimpel och lite annat sådant. Största skönhetsfläcken är kanske planschen med Fredrik Ljungberg ovanför soffan. Inte för Ljungans skull, men det sitter ett stort Arsenal-emblem i övre hörnet. 

Inte bra. Detta är ett stort misslyckande för mig som förälder och Tottenham-anhängare. 

Jag måste nog gå och ta ned den nu. På en gång. 

Nån ordning får det vara, liksom.

One thought on “Ja, här sitter jag”

  1. Hello there, just became aware of your blog thru Google, and located that it’s truly informative. I’m going to be careful for brussels. I’ll appreciate if you happen to continue this in future. Lots of other people will likely be benefited from your writing. Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *