Hustrun skajpade just (Dubbeluppdat.)

…från muggen på hotellrummet som hon och kollegan delar i London. (Update #1: Hon vill inte störa kollegan, som satt i rummet och skajpade.)

Det såg riktigt schysst ut, till skillnad från några av de apsunkiga hotellrum jag bott i just i London. Men nädå, jag är inte ett dugg avundsjuk. Inte alls. 

Jag vill hellre sitta här, under min korkek, och läsa Principles of Marketing av Kotler et al. 

Därför ska jag göra det, så fort jag fått Lilla Larsson i säng. (Update #2: Jag måste visst åka till svägerskan också, och hämta ett lusselinne, som Magic behöver ha imorgon. Men det går så bra så. Lille Kotler springer ingenstans. Inte en chans. Tyvärr. )

Can’t wait.

3 thoughts on “Hustrun skajpade just (Dubbeluppdat.)”

  1. IT-mamman: Det var inte som när Lars fick sitta och skriva Foodwire över toalettstolen på ett hotellrum i Spanien, för att det bara var där som hotellets så kallade WiFi-nöt hade täckning?
    Stellan (och IT-mamman): Bor man på *hotell* i London får man skylla sig själv. Leta fram ett schysst B&B istället, då blir man oftast inte besviken och dessutom brukar det vara billigare. Visserligen brukar man få pendla lite, men det kan det vara värt för att få sova utan kackerlackor i sängen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *