Dagens anledning

…att förgylla tillvaron: det är på dagen 20 år sedan IT-mamman och jag blev en item. 

Här avstår jag helt från floskler av typen “tänk, vad tiden går” och konstaterar istället att det varit 20 fantastiska år. Tack älskling! Jag ser fram emot många fler. 

Hur vi förgyllt tillvaron? Tja, förutom det pågående pimpningsprojektet (med rumsflyttar, nya möbler, skåprensningar och liknande) så beställde vi hem en laddning thaimat. Eller tajler-mat, som Lilla Larsson kallar det. Fast hon kanske menar Tyler-mat, vad vet jag. Hursomhelst har vi nu upptäckt rätten som gör att även hon och Legolas accepterar hemkört från thairestaurangen: friterad kyckling. 

Chicken McNuggets, Bhumibol style. 

Imorgon kliver jag upp 06.15 och tar buss plus Kräks 2000 till Stockholm. 

Det riktiga livet rivstartar, till råga på allt med en prognos om typ 14 minus när jag ska knata ned till bussen. Det blir säkert underbart. Tur att det är en kort vecka – på tisdag är det ju ledigt igen…

4 thoughts on “Dagens anledning”

  1. Jag skickade ett mejl nyss, såg du det? Annars sitter jag i möte större delen av dagen. Möjligen en liten glugg mellan 16 och 17, men det är osäkert.

  2. ajajaj, då kommer pettsons från ny-hamn hit. vi får försöka ngn annan gång. Lycka till med mötet. BTW, jag hittar inte ditt mob nr. hittar dock tre olika nr på nätet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *