Blogg för småfolk

Jag har ju tjatat om det där med mikrobloggande. Och jag vågar nog hålla fast vid min rekommendation – det är både kul, intressant och lärorikt. För en person som mig, som tillbringar mycket tid mer eller mindre ensam framför datorn, så fyller det dessutom en mycket viktig social funktion. 

Som den early adopter jag är, så har jag nu dessutom hoppat på nästa steg i den minimalistiska trenden. 

Jag har skaffat en nanoblogg. Där bloggar man bara ett ord åt gången. Och. Det. Måste. Man. Ju. Testa. 

Mest bara för att det är lite corny, sådär. 🙂

2 thoughts on “Blogg för småfolk”

  1. Gillar din blogg, Stellan! Microblogg hoppar jag över, men nappade på Nanobloggen – men vet inte hur jag ska få in det på min egen blogg, så som du har det, i högerkolumnen! Var har du hittat script till det? Mkt tacksam för hjälp!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *