Ack, du sköna nya värld

Sitter och fyller i en jobbig blankett från försäkringsbolaget. Jag har en sån där kapitalist-sjukförsäkring, som jag begagnat mig av för första gången. Ett samtal till ett 020-nummer, så fick jag tid samma dag. 

Fantastiskt smidigt och bra. 

Tills jag fick blanketten i brevlådan. 

Jag hatar blanketter. Särskilt när man måste fylla i saker man inte vet. Som till exempel vilket datum det var den där dagen jag ringde 020-numret och fick tid hos doktorn. 

Hur fasen ska jag ta reda på det? Det är nästan en månad sedan. Eftersom jag fick tid samma dag, och därmed inte riskerade att glömma bort, har jag inte skrivit upp det någonstans. 

Försöker tänka, men det går inte. Tills jag plötsligt inser att lösningen ligger här. Precis här. Look no further! 

Bloggen, min livsnerv och mitt epicentrum. Jag har visserligen inte skrivit något om läkarbesöket. Konstigt förresten. Måste vara för att han inte brydde sig om att känna på prostatan. Ingen tumme i röven – inget inlägg.

Men efter några klick hittade jag det här inlägget. Som jag skrev på parkeringen vid torget, i bilen. Efter läkarbesöket. Den 18 december – datumet jag sökte. 

Så nu har jag allt jag behöver för att fylla i blankettskrället. What can I say? Jag mår bra nu. En blogg och lite losec, det är allt man behöver.

7 thoughts on “Ack, du sköna nya värld”

 1. Fascinerande.
  Jag menar, ytterliggare ett exempel på vad en blogg är användbar till.
  Själv tillhör jag läsarna.
  Tack för alla Dina inlägg angående omvärld, jobb och privatliv.

 2. Tack för att du läser, Örjan! Jag tycker det är fascinerande att det finns folk som är såpass intresserade av mitt liv att de bemödar sig att surfa in här. Fast jag gör ju likadant själv, å andra sidan.

 3. Vilket då kräver att man fyller sin blogg med någorlunda substans. Men jag har själv hittat gammal skåpmat som varit användbart senare, så kanske är det en melodi jag kan sjunga också.

  Och blanketter ja. Jag är av den bestämda uppfattningen att varken du eller jag är träskallar. Således måste det vara fel på blanketterna och inte på oss.

 4. Jag vet inte hur mycket substans det var i inlägget om att de körde Holy Diver på radion, men det var tillräckligt för att friska upp mitt minne.
  När det gäller blanketterna så fyller de mig bara med olust. Urk.
  Raz: Din blogg är ju rena galleriet, så det förstår jag verkligen. By the way kan jag informera om att min äldste grabb blev så impad av Coverdale-tavlan att han börjat konkurrera med dig. Igår gjorde han en egen variant av Eddie van Halen, och det är du som är inspirationskällan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *