Inredningsblogg (uppdat.)

Magic ska få nytt rum. Det ska tapetseras och läggas nytt golv. Idag besökte han Ikea med IT-mamman och Legolas för att hitta lite pimping material. Innan vi åkte fick han en rätt schysst idé.

“Jag vill nog ha en sån där sittpuff.”

Nån som minns? Sacco-sack, kallades de också. 

Men på Ikea fanns ingen, och inte på Jysk heller. Så det blev en sån här

Man kan koppla in sin MP3-spelare eller ljudet från TV-spelet. (De står och dikterar här nu, jag får inte skriva vad jag vill, men skit samma).

Skräp eller inte? Det får framtiden utvisa. Nu tvingar Magic mig att komma och provsitta. Vi får se om jag kommer upp igen…

Uppdatering: Jag kom upp ur stolen, och den var faktiskt rätt skön. För att inte tala om ljudet, som kommer ur två små högtalare precis intill öronen. Jag insåg också rätt snabbt att man enkelt skulle kunna koppla in datorn i den lilla förstärkaren i fåtöljen, så jag blev nästan lite sugen själv. Särskilt som Jysk för närvarande säljer stolarna för 800 spänn, när de har kostat 2000. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *