Chattar med mig själv, oh-oh-oh

Nä. Det är förstås ingen som kommer ihåg Dag Vags gamla slagdänga “Dansar med mig själv”, men rubriken här ovan är ett försök till travesti på den. 

Jag chattade just med mig själv, nämligen. Genom det utmärkta statistikverktyget Woopra, som jag tjatat om tidigare. Det funkade, och nu går ingen säker här på Salt längre. Genom Woopra kan jag nämligen när som helst klicka på en knapp som heter “Start conversation” ovanför rutan som visar vem som är inne på bloggen. Då dyker det upp ett chattfönster i din webbläsare, ungefär så här: 

Läskigt? Du behöver inte vara orolig. Jag är jättesnäll, och du behöver ju förresten inte svara. 

Dessutom kan ju ingen människa sitta här och vänta på att det ska dyka upp någon. Och man vet aldrig vem som döljer sig bakom det där IP-numret, det är alldeles för knöligt att ta reda på. 

Istället tänkte jag slå ett slag för ett annat IT-experiment som jag testar: Google Friend Connect. Du hittar det i rutan nästan högst upp i vänsterspalten. Klicka på “Join this site” (eller “sign in” om du redan har ett Google-konto) så blir du min kompis! 

Fast det är du väl redan 😉

8 thoughts on “Chattar med mig själv, oh-oh-oh”

  1. Klart vi kommer ihåg den låten! Som i sin tur var en cover på “Dancing with myself” av Billy Idol. En av låtarna på setlistan när jag spelade i eget band inför publik för första gången. Attarpsskolans aula, våren 84 tror jag det var…

  2. PS! På Spotify finns en alldeles obetalbar version av låten PÅ FINSKA! Sök på “Humppaan itsekseni” får du höra.

  3. PS 2! (inte operativsystemet alltså…)
    När du ändå är inne på Spotify så plocka fram “Hump” med samma finska band – Eläkeläiset. Only in Finland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *