Scary Stellan

Jag tror Huskorset var först. Översättarhelena hängde på, och jag är inte sämre än att jag följer strömmen:

Det är visserligen inte ett mitt i natten-foto. Men det är taget strax efter jag gick upp imorse. I en kommentar till Helenas kort skrev jag lite kaxigt att det aldrig skulle falla mig in att gå upp mitt i natten. Om blåsan trycker på, ska man hålla sig, det är bra för prostatan. 

Har jag hört. 

Löjligt nog, var jag faktiskt uppe och tramsade inatt. Dels kunde jag inte sova, dels kom jag på att värmen var avstängd. Men nån kamera tänkte jag inte på då, inte…

5 thoughts on “Scary Stellan”

  1. Bravo Stellan!

    Jag undrar bara över den där gudomliga ljusstrålen som verkar strömma ut ur din hjärna – det var inte där när vi sågs på gothia? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *