Sådärja

Tentan är avklarad. Jag tror det gick bra, förutom en fråga om maktbaser – den biten hade jag missat helt, men jag lyckades nog jiddra till mig ett par pinnar på den också. Det har sina fördelar att vara professionell ordbajsare. 

IT-mamman gladdes över att tentan var avklarad och mumlade något om att det kanske blir “lite lugnare” nu. Tanken hann slå mig också, innan jag kom hem och upptäckte ett mejl från Högskolan Väst.

Jag har blivit antagen till en kurs som enligt deras tidigare meddelanden var nedlagd. 

Så nu är jag plötsligt student på heltid. Fast det här är ju roliga saker: kodningsspråk, HTML och marknadsföring. Perfekt kombination, eller hur? Dessutom har ju Legolas lagt fotbollsdojorna på hyllan, och därmed grusat min väg fram till posten som Lagerbäcks efterträdare. 

Nåt måste man ju fylla tiden med…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *