Mikropaus

Måste ta en liten, liten paus från den Integrerade Organisationsläran. Det har nämligen provsmakats läsk. De två andra smakerna av den som jag nämnde i förra inlägget, Greenly. 

Has the jury reached its verdict?

Yes, your honor: 

Jordgubbs- och vinbärsvarianten smakar ingenting. Den har en svag doft av svarta vinbär, men smaken påminner mest om sockervatten. Med kolsyra. “Det smakar som när man häller Loka i saft”, tyckte Magic. 

Citron/lime brukar jag nästan alltid gilla. Och den här var… ganska ok. Men den har en lite jästaktig doft och bismak som gör mig skeptisk. Jag tänker på öl, och det bekräftas när Magic säger: “Hm, det smakar cider” – för det är nog den enda jästa dryck han druckit. Nu tror jag inte att drycken ifråga är jäst, men jag är ändå lite besviken. Och håller apelsin-Greenly som solklar etta bland de tre. 

Usch, vad törstig jag blev.

3 thoughts on “Mikropaus”

  1. Resultat av en olyckshändelse strax innan gästerna skulle komma… blandade fel… satte fram på bordet ändå och låtsades som ingenting… och alla tyckte det var gott. Så det har vi fortsatt med sen dess.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *