Grr

Har just förspillt en hel kväll. På att åstadkomma ingenting. Jag har slitit och grejat och hållit på. 

Men inte åstadkommit ett skit. 

Och som vanligt handlar det om en teoretiskt sett busenkel sak, nämligen att dra en antennkabel som redan finns i ett rör som redan finns. 

Men det går inte. För nånstans i det Ψ*#+&!φ röret är det stopp. Jag har provat alla varianter jag kan komma på: mjuk tråd, hård tråd, fiskelina med sänke, uppifrån, nerifrån. Det GÅR INTE!

Grr. 

Det är grymt irriterande, särskilt som det numera är mer eller mindre konflikt om TV:n varje kväll. Legolas vill nämligen se på Simpsons, som går VARENDA dag kl. 20.00 på sexan. Själv tycker jag det är mest skit på TV, men om det är något man vill se, så är det… närdå? Just det, 20 f**king nollnoll. 

Så här kan vi inte ha det.

2 thoughts on “Grr”

  1. Jag har också haft problem med trånga rör. Om jag någon gång bygger eget så ska det finnas rör överallt. Du får väl ha synlig kabel?

    Hjälpte Beaujolais:en?

    bengts senaste bloggpost..Sopigt

  2. Jag vet inte om Beaujolaisen möjligen dämpade min vrede en aning. Eller tvärtom. Visst kan kabeln vara synlig, enda problemet är att bjälklaget mellan under och övervåningen är en enda stor jättekaka av stenhård cement. Så alternativet är att dra ut kabeln under takfoten, ner på utsidan och sedan in genom väggen på nedervåningen. Det känns helt onödigt när det redan finns ett rör!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *