Brunskjortorna är lite vaga

Går och väntar på nya datorn. Fast det finns de som väntar mer än jag, kan jag säga: Särskilt Legolas längtar hett efter en bättre dator, att köra onlinespel på hans gamla iMac är egentligen rena mardrömmen. Jag fattar inte hur han står ut. 

Men han räknar kallt med att när pappa köper ny dator, då blir det föryngring även på hans skrivbord. Och i ärlighetens namn är jag inte säker på att jag slagit till just nu om det inte varit för hans skull. Fint svepskäl, eller hur?

Hursomhelst…

…vänta, Guns n’ Roses nya på radion, måste höja…

…så följer jag ju datorns färd via UPS förnämliga trackingsystem. Tack vare min nya bloggy-kompis Daft kunde jag få fart på leveransen genom att avbeställa den lilla ljudkabeln till det trådlösa nätverket som jag beställde samtidigt. Dator MED tillbehör ska tydligen skickas via Holland, vilket på något mysko vis tar ett par veckor extra. 

Efter avbeställningen av kabeln rasslade det till. Shanghai, Incheon (nånstans i Korea, tydligen), Warszawa, Köln, Malmö, Göteborg…

Nu är det nära!

Men jag blir inte klok på hur jag ska tolka följande information, som UPS lämnar i trackingsystemet: 

PAKETET LÄMNADES KVAR I EN UPS-BYGGNAD / VIDAREBEFORDRAT TILL ANLÄGGNINGEN PÅ DESTINATIONSORTEN

Lämnades kvar? Vidarebefordrat? Hajar noll. Hursomhelst, det lär inte komma idag. Och det är ju lika bra det, för jag ska ju ut på galej idag. Lyckades få tag i biljetter igår, så nu är kvällen räddad. 

Kan inte fatta att jag just skrev det där…

Jag LYCKADES få tag i biljetter.

Till en BARBERSHOP-konsert.

Så nu är kvällen RÄDDAD.

Shit. Nu blev jag lite skraj för mig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *