Typiskt

Som vanligt när IT-mamman inte är i huset, har jag inte vett att gå och lägga mig i tid. Men vid pass halv ett kom jag mig i alla fall i säng. Ställde klockan på sju, för att hinna upp och lämna Lilla Larsson på dagis innan frukost. 

Klockan sju ringer klockan. 

Not. 

Klockan är i själva verket sex, för Stellan har varit duktig och ställt om alla klockor, mobiler och datorer, men INTE ändrat tiden på den vanliga trådlösa telefonen i huset. Typiskt.

Mot alla odds lyckades jag dock faktiskt somna om en stund, och Lilla Larsson hade den goda smaken att inte komma upptassandes förrän tio i sju. 

Hon har tydligen ställt om, i alla fall. 

Nu ska jag väcka Magic, för om en stund ska jag köra honom och Legolas till Universeum där de ska träffa två gamla kompisar från Helsingborg. Ene kompisen ska sedan hit och sova över, och nu inser jag att Gais spelar hemma mot Helsingborgs IF imorrn kväll. Det kan vi inte gå och se, eftersom jag är själv med kidsen. 

Typiskt igen. 

Fast om detta vädret ska fortsätta, så kan det kvitta. Just nu regnar det inte. Det är inte droppar som kommer, det är en enda gigantisk stråle som spolar ner utanför.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *