Present från Arla – i min iPhone

Som en del av mina vakna läsare uppmärksammat, hade jag uppenbarligen namnsdag igår. Jag nämnde det för hustrun, som åtminstone förr om åren hade järnkoll på dylika ting. 

“14 oktober? Det har du aldrig haft förut”, blev svaret. 

Och så kanske det är. Jag vet inte, för det där med namnsdagar är ju inte så definitivt nuförtiden. De verkar komma lite hipp som happ och flytta sig lite hit och dit. Fast något säger mig att jag borde vetat om detta varit fallet tidigare – Lilla Larsson fyller ju den 13 oktober…

Hursomhelst fixade hustrun en liten present ändå, genom att falla till föga för framfusige försäljaren Fabian, som har en resväska under sängen.

Och även idag fick jag en försenad namnsdagspresent. 

Från Arla, faktiskt. 

Mejerigiganten lanserar nämligen en recepttjänst för iPhone. Gratis! Bara att hämta hem, och det har jag redan gjort. Såklart. De har ju gjort den bara för min skull – eller kan det finns fler matintresserade iPhonenördar i detta lilla land? Det har jag svårt att tänka mig…

Även om min namnsdag nu uppenbarligen var igår, så känner jag mig ändå lite rörd över omtanken.

2 thoughts on “Present från Arla – i min iPhone”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *