8 thoughts on “Måste bara retas lite”

  1. Den åt jag igår! Supergod var den, min nya favorit. 😀 Dom andra i familjen tyckte också om den. Hoppas den kommit för att stanna.

  2. Hoppsan, med dessa recensioner, och min käre Razs försmak för pepparchips, vågar jag nästan misstänka att det blir provsmakning till matchen ikväll?! Det är inte riktigt mina smaker faktiskt, så vi får se om de övertygar. Jag är dock trygg i förvissningen om att det ligger en påse naturella Ahlgrens och väntar på mig i Nackanästet…

  3. Åh, min hjärna hade gjort en liten snedkoppling! Jag tänkte på barbecuesmak och så peppar på det… Men grill, det är ju hederlig löksmak det. Gott! Idag hittade vi dem på Maxi Nacka (men tyvärr inga salt- och vinäger från Estrella) och de var ju alldeles perfekta. Lite mindre stickig löksmak än i original-grill, och alldeles lagom mycket peppar. Här, Stellan, har vi samma smak!
    Nu ska jag snacksa till partiledardebatten, det blir en annorlunda combo 🙂

  4. Blev besviken. För lite grill och för lite peppar. Jag gillar Coops pepparchips som nu tycks vara borta från sortimentet,eller de från Bite med peppar och havssalt. Så jag hade hoppats på ett pepparskimmer ovanpå en god lökbas, men ack vad jag bedrog mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *