Ve och fasa

Estrellas senaste nyhet på den svenska marknaden: 

Jag har aldrig fattat engelsmännens förkärlek för vinäger. Men jag vet ju att detta är den mest sålda chipssorten i Storbritannien – och att man lätt kan få en rejäl skvätt vinäger på sin fish & chips, om man inte passar sig. 

Disgusting, men man måste förstås testa. Allt för konsten, typ.

27 thoughts on “Ve och fasa”

 1. ÄNTLIGEN!

  Hoppas dom håller så hög klass att man slipper de månatliga provianteringarna på English Shop.

 2. Äntligen (igen)! För det har ju funnits en gång förut i Sverige. Vi hade upprörda diskussioner om att tidningen Metro igår hade en artikel om matfloppar och salt- och vinägerchipsen var med där. Övriga världen har rätt, det är gott! =) Planen var att åka förbi English shop idag och handla en bunt småpåsar av ett engelsk märke men jag hann inte innan jobbet. Nu suktar man ju ännu mer!!! 😀

  Razs senaste bloggpost..Mina nya små älsklingar

 3. Äntligen! inget går upp mot att få munnen uppfrätt av en påse starka vinägerchips. Hoppas de blir i Lay’s klass.

 4. Hoppas snarare på klass i nivå med Walker som jag föredrar samt att de är laktosfria, vilket hade underlättat.

 5. Jag verkar vara i överväldigande minoritet här. Men Arizto: brukar inte chips vara laktosfria? Det är väl bara potatis, olja och salt?

 6. Jo, de har väl socker på, tror jag. Men det är inget för mig. Jag längtar istället efter underbara cheddarpopcorn från den där firman i Malmö som inte finns längre.

 7. Återigen en produktnyhet som Estrella bara ignorerar oss med….. Jag som faktiskt tycker att det är gott också…. Du är en mycket mycket avundsvärd man Stellan, inte bara för att du får chips i och för sig, men lite gran för det också…

  Xtians senaste bloggpost..PepparPackad Pannbiff

 8. Jag tror i och för sig inte denna nyhet är riktigt offentlig för den stora massan än, Xtian. Men jag har vissa försänkningar. Deep throat, typ.

 9. ÄNTLIGEEEEEEN!!! Säger även jag.
  Stellan – you´re in for a treat. Det är lite som med sushi: Det tar fem-tio konsumtionstillfällen men sedan är man fast. Frågan är väl huruvida det är så smart att LÄRA sig tycka om en viss sorts chips. F.ö. är de en underbar vattendelare chipskonnässörer emellan.

  Huskorsets senaste bloggpost..Välkommen till Bloggijala

 10. Kära Huskors, jag har nog provat vinägerchipsen hundra gånger (många gånger ofrivilligt, men ändå) under tiden jag bodde i England. Jag lär mig aldrig att uppskatta detta.

 11. Stellan, vet du när chipsen lanseras?

  Själv blev jag så glad att jag nästan grät av lycka när jag läste det här… Som jag längtar!

 12. Äntligen chips man får ha för sig själv hemma 🙂 Synd bara att de nog är lite för tråkiga i konsistensen. Jag gillar mer naturchips och köpte nån sån variant i England med balsamvinäger och havssalt (stod det i alla fall). Väldans smarriga!

  Pär N.s senaste bloggpost..Dagstidningar på Bökmässan

 13. Hurra!! äntligen, bra jobbat estrella!! hoppas nu att de vågat låta dem få smaka lite också så de inte mesar till dem för mycket. jag äter sällan chips men nu måste jag köpa en påse!
  stellan, det är bara att inse, salt och vinägerchipsen har sina anhängare. och en sak är säker – de lämnar ingen oberörd.

 14. Stellan. Chips tillhör de produkter som man tror bara består av en sak för att sedan inse hur mycket bös som gömmer sig bland smaksättningen. Utav OLW:S 13 sorter innehåller 8 laktos, vilket även gäller vissa vinägersorter som funnits på marknaden tidigare.

 15. Såsom varande av en storkonsument av chips (Vilket Stellan själv har bevittnat vid ett otal tillfällen) och efter att ha bott ett år i England kände jag att detta ämne är något som ligger mig nära.
  Jag måste dock faktiskt hålla med Stellan själv, Salt och Vinäger-chips är verkligen inget vidare. Jag har försökt ett antal gånger att övertyga mig själv att tycka om dem, men tyvärr det går inte. De är bara för läbbiga.

 16. Vinäger och chips is a match made in heaven! Jag är så lycklig över att höra att de nu äntligen kommer att finnas även i Svärrje! Tur att jag såg Huskorsets blogg och därmed även hittade hit så att jag fick se bilden och nu vet hur påsarna ser ut. Tack! ;-D

  Ingelas senaste bloggpost..Hopplöst!

 17. Köpte en påse idag och har precis öppnat den. Inte lika syrliga som jag minns, men väldigt goda. Godaste chipset enligt mig.

 18. Salt & vinegar kan utan tvekan vara den ulitmata smaksättningen när det gäller chips. Dessvärre lyckas Estrella synnerligen illa med sitt försök. Alldeles för mild, och dessutom artificiell, vinägersmak. De bästa chipsen kommer från den engelska firman Burt´s – kan dock vara besvärliga att få tag på i Sverige.

 19. Old town of Lijiang, also called Dayan town, is a central town of the Lijiang Autonomous County of the Naxi Ethnic Minority in Yunnan Province.
  Some of the features that should always be given to you by
  an online travel journal provider are the
  following: it should be able to let you enjoy a free
  account with them; their service or site must always
  be available for access by just having an internet connection wherever
  you are in the entire world; the journal should be very easy to use and should not require you to have any skills related
  to programming or coding; a good journal provider always allows their users to upload pictures that they can share
  to other people, the pictures should also be in a compressed
  format; and most importantly, you should be given the
  liberty to make your journal entries private whenever you want to since it is your journal after all.
  Drinking alcohol in public is prohibited by law in Canada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *