Nädå, jag somnade inte i rabatten

Det blev en mycket lugn kräftskiva i fredags. En kräfta eller sju, gott bröd och en smaskig paj som Fru Fröken fixat. Skattmaskvinnan hade gjort kladdkaka och… ja, ni fattar: allt var ganska utmärkt. 

Men eftersom lördagsförmiddagen var avsatt i sin helhet åt fotboll med Legolas och hans kompisar, så masade jag mig hem runt midnatt. Utan att somna i rabatten, vilket det annars har spekulerats om i kommentarerna här. 

Just nu sitter jag och smygbloggar lite, fast jag egentligen borde en massa andra saker. Hänga tvätt, vika tvätt, hugga ved, hämta ved, plocka disk, laga mat och så vidare. Hustrun har åkt till den helgöppna läkarmottagningen i grannstaden, eftersom hon tror hon kanske har halsfluss. Hon tog med sig Lilla Larsson, som hon droppat av hos bästiskusinen, Gubben Gran. 

Magic och Legolas sitter framför TV:n och kollar på nyhyrda Spiderwick-filmen. 

Så jag skulle nog kunna få massor gjort nu, utan att bli störd och avbruten ideligen. 

Ska snart sätta igång. 

Ska bara skriva lite till först, om…

…eh…

Nä. Jag ska nog ta mig i kragen istället. Ta fram kycklingen ur frysen, i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *