Jaja, jag vet

Jag byter tema här på bloggen hela tiden. New look everyday. Och allt är Microsofts fel. Det finns massor av snygga teman som ser jättebra ut i alla webbläsare, men så fort man ändrar minsta lilla grej, så freakar Internet Exploder ur. Då ser det inte ut som jag vill i just denna enda webbläsare, som mer än 70 procent av er använder, och så kan man ju inte ha det. 

Nu försöker jag igen, med ett tema som egentligen är lite trist. Men what the heck? Det får gå ändå.

2 thoughts on “Jaja, jag vet”

  1. Det här var ju rätt snyggt och överskådligt, men om du fortfarande tycker det är trist om ett par veckor, så kan du få bli först med att köra Boxplay 1.2.

    Jag skall bara fixa till det lite så koden ser anständig ut och kanske frisera utseendet något.

    syrrans grannes senaste bloggpost..Försyndelser från Förr<tm>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *