Det verkar lovande

Imorgon ordnar vi fest för våra grannar Arkitekten och Fru Fröken, som gifte sig på nationaldagen. Och när jag ser detta, fylls jag av hopp:

Väderprognosen för byn där jag bor. IT-mamman och jag ska fixa bland annat pastasallad och bröd, och nu sitter jag faktiskt här och funderar på om jag ska göra mig till och baka själv. Ni som är regelbundna läsare vet att jag är inne i en fas där jag jobbar med att övervinna tidigare bakningstrauman, så enkla och väl beprövade recept mottages tacksamt. 

Nu ska jag ta en kopp kaffe och försöka övertala Legolas att följa med Magic och mormor ut i skogen för att plocka svamp. Han är asatrött (typ asa) och hävdar att han sovit typ fem timmar inatt. 

“Då är det bra för dig att komma ut och få lite frisk luft”, säger jag – Sergeant Stellan, som knappt varit utanför huset sen i onsdags och bara andas frisk luft genom ett fönster som står på glänt. 

Vi får se hur det går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *