Ännu en anledning…

…att skriva en kommentar då och då på denna lilla blogg. Jag har nämligen installerat en ny plugin, som heter CommentLuv. När du skriver en kommentar, försöker denna plugin att hitta senaste inlägget på din blogg. Om den hittar det, publicerar den en länk till inlägget under din kommentar.

Fräsigt, eller hur? Hoppas det funkar, bara…

11 thoughts on “Ännu en anledning…”

 1. Jag klickar och klickar här på din sidomeny, yttersta högermenyn, men inget händer och fötter .. Jag som var så nyfniken på att läsa lite vad du har här:-)
  Ska forska i det där och klicka vidare.. jag har en kakOMatblogg oxså:-)
  Tjingeling

  Pialottas senaste bloggpost..Kompott av Rabarber/Plommon ..

 2. Du menar under rubriken “Stellans liv”? Det är mest mina statusuppdateringar, som hämtas från Facebook. Inte mycket mer än det du ser där, faktiskt. Pluginen skapar länkar, men man kommer bara till min profil. Lite dumt, faktiskt.

 3. Klart att jag blir frestad att testa… MEN – jag frestas inte alls att testa kemikalieläsken.

  Vet du, som är i branschen, vad som fanns i Tomtebrus, min barndoms festdryck på 50-talet. Små påsar à la Samarin, som man hällde i ett glas med vatten så att det skarpt rosa pulvret blev blekrosa spruttelvatten.

  Bloggblads senaste bloggpost..Bortkastad möda?

 4. Jag kan inte svara exakt, men en snabb efterforskning ger följande svar: citronsyra och natriumbikarbonat.
  Mumsigt, eller hur? 🙂

 5. Det gör det såklart, Ullah. Spendrups Klassiker, till exempel. Min mormors matkällare är däremot inte åtkomlig längre. Mormor lever inte, och huset är sålt. :-/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *