oh gäss

Önskar verkligen jag kunde bjuda på någon bild, men det låter sig inte göras.

Legolas, Magic och jag befinner oss nämligen på en liten holme inte långt från vår hemby. Det är till och med såpass nära att man kan simma i land, men vi har tagit båten, eftersom vi tänker oss en fisketur ikväll. Vi är ensamma här, sånär som på några kanadagäss.

Just nu badar grabbarna, och jag ska ta en kopp kaffe. Sedan tänder vi grillen och äter lite korv innan vi åker ut för att dörja makrill. Inatt sover vi i tält här på holmen och imorgon åker vi hem igen.

Det är inte särskilt synd om mig, faktiskt.

3 thoughts on “oh gäss”

  1. Dörja!

    Det var inte igår jag gjorde det. Om jag letar i fars källarförråd hittar jag nog en del gamla dörjar och grejer. Å andra sidan har vi inte längre någon båt.

    Alltid en upplevelse att få 3-4 stycken på en gång! 🙂

    Favoriten är för övrigt kall inkokt makrill, men stekt med spenatstuvning är inte dumt det heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *