Koma

Igår käkade jag lunch på byns torg med Lekplatsgrannen. Sitta uteservering. Prata prata i solskenet.

Trevligt.

Och idag åt jag lunch på bryggan (vid samma torg) med min vackra hustru. Mycket, mycket trevligt, även om killen i fiskaffärn var lite för ny på jobbet. (Hur svårt kan det vara att komma ihåg tre olika siffror länge nog för att hinna till kassaapparaten och slå in dom?)

Fiskaffärn har för övrigt ett charmerande utbud av färdiglagad mat. Vi slog till med en låda jordgubbar till efterrätt. Det är mycket jordgubbar i en låda, och man vill inte gärna slänga godsakerna. Så vi proppade i oss. Det blev lite för mycket – såpass att jag var rätt yr i skallen när jag cyklat hem.

Nu börjar jag vakna upp ur min koma, och strax ska jag ta en kopp kaffe, så det blir lite fart här.

2 thoughts on “Koma”

  1. Aha, jordgubbsfylla. Kanske något att föreslå för magic istället för boozen som den mystiske någon langar.

  2. I do accept as true with all the ideas you’ve introduced for your post. They’re really convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are very short for beginners. May you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *