Det är upp till Malmö Aviation nu

Det var med viss panik som jag igår insåg att Sverige – om man avancerar till kvartsfinal i fotbolls-EM – spelar en viktig match på lördag.

Paniken beror på att jag då är på resande fot. Men nu har jag kollat min itinerary och ser att jag hinner fram till min destination i tid. Och att hotellet har både TV och Internettillgång.

Så det ska nog ordna sig, om bara Malmö Aviation sköter sina åtaganden. Dessutom finns det större problem med den matchen är min möjlighet att se den. Som till exempel:

 • van Nistleroy
 • van der Saar
 • van Bronckhorst

van, van, van, som Thåström hade sagt.  Detta blir ingen picknick – men mirakel har inträffat förr…

5 thoughts on “Det är upp till Malmö Aviation nu”

 1. Jag vet inte vad jag ska ta mig till om vi slår Ryssland och går vidare till kvartsfinal. På lördag befinner jag mig nämligen på bröllop i Borgholms slottsruin på Öland. Panik!

 2. Då ligger du värre till än mig, helt klart. Å andra sidan lär fler av bröllopsgästerna dela din ångest.
  Har du ingen radio i mobilen?
  När Gais spelade den avgörande matchen för avancemang till Allsvenskan 2005, var jag på ett stort möte med massor av ungdomar från vår fotbollsklubb. Jag smög runt i korridoren med headsetet. När matchen var slut kunde jag inte hålla tillbaka min glädje, utan väste “YESSS!” så tyst jag kunde för mig själv.
  Då tittade en av de andra ledarna (han är blåvittare själv) nyfiket på mig:
  “E de gaismatchen? Gick dom upp?”
  Han var lika nyfiken han.

 3. Jag tycker inte radio räcker i sammanhanget. Har kollat upp om det går att se den på tv i mobilen men det är ju inte heller något alternativ om man sitter på en bröllopsmiddag. :/ Ångest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *