Vi är inte överens

Lisa hyllar kycklingfärsen. Själv testade jag denna innovation (nåja) rätt nyligen, och jag var helt övertygad om att det skulle bli en rungande succé, när jag bytte blandfärs mot kycklingfärs i min favorit Carbonese. Inte ens färsens motbjudande utseende (visst, färs SER oftast inte så god ut, men den här är extra läbbig) fick mig att tveka. Det här skulle bli bingo.

Det blev det inte. Förutom att skiten envisades med att svetsa sig fast i stekpannans botten, trots låg temperatur och generösa mängder matfett, så smakade det intetsägande. Kombinationen kyckling och bacon är ju annars en kombo som är såpass beprövad att den nästan känns lite svennigt otrendig, men detta blev en stor besvikelse. Nästa gång blir det blandfärs igen.

I tell ya.

(Vasa? Testa Lisas recept? Mm. Kanske det. Vi får se, jag måste nog avvakta lite, övervinna min skepsis.)

2 thoughts on “Vi är inte överens”

  1. Jag gillar också kycklingfärsen. Testa gör någonting helt nytt istället, då kan du ju inte jämföra det med någonting annat och kanske kommer färsen mer till sin rätt då.

  2. Good blog you have here.. It’s difficult to find good quality writing like yours
    nowadays. I truly appreciate people like you!
    Take care!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *