Nu tar vi guld

Den här filmen kommer jag liksom inte undan. Som gammal pudelrockare, fotbollstok och mat- och dryckesjournalist, med ett absurt intresse för just reklam, så finns det ingen utväg.

Och låt er inte luras av Spendrups små vinkar om att detta skulle vara något slags internt material. Videon har legat ute på kampanjsajten sedan igår, till allmän beskådan. Pratet om att videon skulle vara producerad bakom ryggen på marknadschefen känns en aning genomskinligt, men det spelar ju egentligen ingen roll. Jag skriver ju detta i alla fall, eller hur?

Vad jag tycker om låten? Ehrm… Eh. Tja.

Jag…

Eh…

Nej, det gör jag inte alls, egentligen. Men här kommer den i alla fall:

{vidavee id=”8910″ w=”320″ }

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *