2 thoughts on “Lillasyster Yster matbloggar”

 1. Ursäkta att jag är och kluddar bland dina kommentarer men du lurade hit mig med rubriken för jag kopplade direkt till http://systerochysterlagarmat.blogspot.com vilket ju var en felkoppling.

  Har noterat att du har en blogghustru men inte att du även har en syster som både bloggar och är underhållande. (Fast stavas det inte “MÄÄH”?) Har du ännu fler bloggare inom familjen? Känner du till några andra såna här bloggarfamiljer likt din?

 2. Kluddar? Du är alltid välkommen, Andreas.
  Mina två söner har faktiskt också varsin blogg, men de är inte så flitiga. Min fru har en bloggande systerdotter också, men där tar det nog slut.
  Och visst känner jag till andra bloggarfamiljer – åtminstone ett par, så här på rak arm. http://www.lotten.se och hennes djefla man har nog några bloggande barn, och min fru har en kollega som fått igång hela sin familj också.
  Vi snackar folkrörelse här, förstår du!
  😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *