Hoppsan

Norrmännen har som bekant egen olja. Men bensinen är dyrare där än här i Sverige, och nu tycks norrmännen ha lackat ur rejält. Jag fick just ett kedjebrev som tydligen cirkulerar i Norge, och där man uppmanar till bojkott mot Statoil och Shell.

bild-46.png

Tanken är att om dessa två giganter plötsligt tappar massor av kunder, så måste de sänka priserna för att få dem tillbaka.

Jag vet inte, det kanske funkar. Men personligen bryr jag mig inte så värst, eftersom jag kör en svensk familjecontainer som drivs med gas. Emellanåt dammar jag av min lilla Lean Green Racing Machine, men den drar så lite soppa att det inte gör något om priset är högt.

Ja, och så var det ju det där med klimatet. Bättre att satsa på andra bränslen, hävdar jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *