Dagens I-landsproblem: Zlatans ledighet

Det blir kul ändå.

Jag intalar mig det. Fast jag kan erkänna att jag blev lite besviken när jag läste att Zlatan fått ledigt. Han kommer inte på torsdag som det var sagt. Inte Källström och Allbäck heller.

Där har ni dagens I-landsproblem.

Nu ska jag sätta på kaffe. Sedan är det gasen i botten, eftersom jag idag har två kittlande deadlines att ta hänsyn till.

6 thoughts on “Dagens I-landsproblem: Zlatans ledighet”

  1. Men ibland är I-landsproblem ändå väldigt knäckande! Jag skulle också varit grymt besviken, om jag varit så nära att få se Zlatan i grannskapet…

    Men du, det här med lårbenshalsen. Du borde verkligen ta dig en funderare på det, jag menar den skyddar du ju klart bäst genom att börja springa… 😉 Fast så länge du är med och tränar barnens alla idrotter så är det nog lugnt ändå. För du står väl inte bara och skriker?!

  2. Nej, jag skriker inte så farligt. Bara så jag kan göra mig hörd över 40 nioåringar…
    Det där med lårbenshalsen var inte så allvarligt, men jag har problem med benhinnorna, faktiskt. Jag försöker ge mig ut så fort jag får chansen (inte så ofta, tyvärr) men det är mest asfalt runt omkring här och jag får rätt ont av att springa på det.
    Just nu är jag mest inne på att köpa mig en hyfsad cykel, så jag kan susa runt på den istället…

  3. Cykel tycker jag låter som en bra idé om man har problem med benhinnorna! Att springa om man får ont av det är aldrig bra. Då ses vi på Vätternrundan nästa år?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *