Bara sport, bara sport…

Nu blir det mera sport, faktiskt.

Jag fick nämligen nyss ett intressant mejl från ordföranden i den fotbollsförening där jag är aktiv. (Bonusinformation: ordföranden, som heter Åke, tillhör eliten bland svenska fotbollsdomare och han dömer regelbundet matcher i Allsvenskan.) Mejlet innehöll bland annat en uppmaning om lite bättre ordning och reda vid vår anläggning, samt försäkranden om att allt rullar på med bygget av vår nya anläggning, som ska vara klar nästa år. Det blir kanon.

Det mest intressanta i mejlet var dock en del inside information om landslagets träningsläger här i byn i helgen. Det tackar vi för – nu vet jag vad jag ska göra på fredag! (Torsdag var det ju – hur tusan kan jag läsa fel om en sådan viktig sak?!)

3 thoughts on “Bara sport, bara sport…”

 1. Du skojar? Ska landslaget träningsbelägra din by? Herrlandslaget? I fotboll?

  Om du inte kedjebloggar om detta in i minsta strumpdetalj vet jag inte vaaaad.

  Avundsjuk? Moi? Ja.

 2. Jag skojar om mycket, Lotten. Men inte såna här viktiga saker.
  Du kan lita på att det blir blogg. Tyvärr missar jag lördagens träning, för då sitter jag i en bil på väg till party i Småland.
  Livet är fullt av svåra val.

 3. Förresten är det nog inte så corny som det låter: det är ju inte så jättelängesedan som brasilianska landslaget var här och tränade…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *