Starka ben

…får man av mjölk, eller hur?

Temat känns uråldrigt, men den här reklamfilmen från norska Tine funkar ändå, tycker jag. Skulle gärna postat originalet här, men widescreen-formatet är för brett för min blogg, tyvärr. Så ni får klicka på länken ovan, eller hålla tillgodo med Youtube-kvalitet:

One thought on “Starka ben”

  1. John Cleese berättade en gång i en intervju att han och Jacques Tati enats om att det där första klippet, när dåvarande presidenten Gerald Ford ramlar nerför flygplanstrappan, var det roligaste de någonson sett. Fortsättningen av historien är nämligen att Ford reste sig upp, borstade av sig, morsade på den person som stod *bredvid* den franske persidenten smo han egentligen skulle besöka, tar honom i armen och vandrar iväg med honom… och där står den franske presidenten och glor efter dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *