Nä, jag vet inte

Visst gillar man Ballerina-kex. Har nog ätit en miljon eller två i mitt liv. Men det här känns inte riktigt nödvändigt:

Portionsförpackad Ballerina. En kartong med åtta små förpackningar, innehållande två – säger två –  ballerinakex vardera. Ska det verkligen behövas?

4 thoughts on “Nä, jag vet inte”

  1. Usch och fy! Alla förpackningar som innehåller förpackningar borde bojkottas! Tidningar med plast runt likaså!

    Höjdaren av förpackningar: Köpt Oreo cookies en enda gång i min liv. En kartong. Som innehöll tre förpackningar. Som innehöll tre förpackningar med två kakor i varje. Bah! Miljö! Hallå!

  2. Visserligen är det lite synd på allt förpackningsmaterial, men för mig hade de gärna fått sälja lösa 2-pack. Jag köpte ovan nämnda Oreo nyligen och är jättenöjd. Den innehöll visserligen 3 förpackningar med 4 i varje, vilket för min del gjorde att jag åt upp 4 kex, när jag egentligen bara hade velat ha 2. Småförpackningar är räddningen för oss med borderline-ätstörningar. I annat fall får jag helt sonika slänga snaskmat för att inte äta upp den, och det är inte heller särskilt miljövänligt.
    Även om man kan hålla sig i skinnet tycker jag det är bra med lagom utfyktsportioner för småhushåll, de håller sig ju extremt mycket bättre i skafferiet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *