Frukost med Fredrik

Jodå, det är Paulún som ploppar upp igen. Nu i form av två müslipaket på vårt frukostbord.

Och nu har jag hittat en ny favorit.

Müslin med kakao och russin är nämligen är nämligen riktigt god. På ett lagom sätt, liksom. Det är inte som den där lyx-Starten som ger dåligt samvete för varje tugga fylld av sockeråfett. Nej, här ler ju vårt alibi Fredrik snällt mot oss från kartongen, och då är ju allt frid och fröjd.

Den här müslin är knaprig och tuggvänlig, och med precisa stråk av kakaosmak som sveper förbi med lagom intervall. Russinen ger en krullig liten sötma och alla är nöjda och glada.

Den andra müslin smakar av blåbär och vanilj. Enligt kartongen, i alla fall. I realiteten märker man överhuvudtaget inte av någon vaniljsmak, och blåbärs-Putte är en liten förskrämd stackare, som bara vågar sticka fram huvudet precis när det är dags att skyffla in nästa sked. Den här müslin smakar definitivt inte dåligt, men den lever inte upp till vad den lovar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *