Ur askan i elden

Jag var beredd på massor av jobb idag, och satt till 22.30 igår och förberedde lite.

Men föga anade jag att regeringen skulle bli klar just idag med avyttringen av Vin & Sprit. Jag hade näsan över vattenytan, men Mats Odell har tagit ett bastant grepp om den också. Tur att snälla Mormor är här och ägnar sig åt Lilla Larsson, som verkar ha fått en liten öroninflammation. Annars hade jag legat på botten nu.

Men jag säger som man brukar, när någon lagom ytligt bekant man träffar på byn kräver en rapport om läget:

“Jorå, de e änna fullt upp. Fast det är bättre det än tvärtom, vettu.”

Floskelmaskinen har talat. Jorå, såatte.

Nu måste jag återgå till Odell och hans nya polare i Frankrike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *