Tränat klart? – O’boy!

Jorå, så är det faktiskt. Åtminstone om man ska tro den här artikeln.

Skit i Gainomax, Proviva Active och de andra återhämtningsdryckerna. Ett glas O’boy, gjort på lättmjölk, kan vara lika bra. Det hävdar i alla fall amerikanska MilkPEP som granskat en rad olika studier på området. Fast MilkPEP är en organisation som ägs av amerikanska mejerier och då kanske trovärdigheten naggas en smula i kanten.

Det är väl bara att testa, antar jag.

One thought on “Tränat klart? – O’boy!”

  1. Mjölk (med chokladpulver) är livet! Eller ett tidigare liv för min del. Jag konsumerade åtskilliga kilo Oboy per år när jag gick i skolan. Frukost var helt otänkbart då, så jag drack oboy istället. Nuförtiden pinar jag i mig frukost i form av filmjölk, havregryn och frukt. Snabbkaffe huserar i Oboyburken och sockersuget är konstant. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *