Ibland fungerar tajmingen

bild-10.pngTillbringade stora delar av söndagen med att inventera vinterklädsförrådet. Inte visste jag att det skulle vara en decimeter snö på marken när jag vaknade. Men det var en rätt skön känsla att kunna skicka ner barnen i källaren och säga:

“Varsågoda: termobyxor där, vantar där och mössor i den vita lådan.”

Jag hade ju till och med vantar själv när jag skulle ut och sopa av bilen för IT-mamman och Lilla Larsson när de skulle iväg.

Curling, kallas det visst.

Snart måste jag in och sopa lite hos farbror O också. Tänkte bara att det skulle sluta snöa först.

One thought on “Ibland fungerar tajmingen”

  1. Ibland ska man ha tur och väl förspänt så att man förbereder en sak och får två (skidresan först) när man upptäcker att det har snöat på måndagsmorgonen. Inget råddande kl. sex på morgonen utan unge 1, unge 2, unge 3 och dessutom skrapad vinterruta åt hustrun :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *