Äntligen är den här

Som vi har väntat! Den optimala kombinationen, tulipanarosornas tulipanaros och barnfamiljernas nirvana.

Jag pratar förstås om… *fanfar* …korvbollen!

Tyvärr kommer denna fantastiska nyhet i första läget endast att säljas till storkök. Men håll ut: jag är övertygad om att den hamnar i butik också, förr eller senare.

Vad är då en korvboll, undrar den frågvise. Och jag svarar: en rund korv. Formad som en boll. Så här ser förpackningen ut, som kommer att säljas till bland annat dagis och skolbespisningar:

Man kan förstås undra i sitt stilla sinne hur denna produkt sett dagens ljus. Vad får man om man… eh… korsar Mamma Scan med den där fräknige killen på korvpaketet?

En korvboll, såklart. Extra intressant är förstås att scan väljer att lansera denna epokgörande (oops – där gick visst ironilarmet igen) nyhet i en kebabkryddad variant.

3 thoughts on “Äntligen är den här”

 1. Min far berättar gärna om hur man kunde traska förbi slakterierna i hembyn i tyskland, titta in och få en strut med korvsnuttar etc. Det finns ju här också men där var det specifikt korv. Vad ska man göra med “bollarna”? Servera som vanlig korv? Är det tillagningstiden man vill minska? Ibland balanserar de på dumhetens gräns… hur lång tid tar det att tillaga en vanlig korv, hur viktigt är det inte för barn att lära sig hantera kniv och gaffel och skära korv etc., i mindre bitar, och för äldre att upprätthålla den förmågan tlls de behöver hjälp?
  varför de kom på det här vore intressant.

  jag har aldrig riktigt förstått det där new and improved. Vem bestämmer att något, som visserligen kanske är nytt, alltid också är improved?
  Nu hoggar jag kommentarsbåset igen. Drar mig undan.

 2. Finns som köttsnack med dipp på ICA, såg sjukt läskigt ut och fanns även en kycklingvariant. För konsument i en butik nära dig…

  Mvh Fred

 3. konsumentvarianten heter “Hot Tub” och kommer i 4 varianter. En med korvboll med dip, en med “nuggets” med dip, en med typ “chicken wings” och en med miniköttbullar – ja, båda har dip.

  Att ätas kalla eller varma.

  Redaktionen har testat och röstar på att inte äta alls. Tyvärr…
  Plockmart/finger foods är en favorit. Men det här balanserar farligt nära slakteriavfall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *