Mätt på kött

bild-3.pngScan kastar sig in i kampen som på språng-maten, och lanserar Hot Tub, ett koncept med kött och dipp.

Fyra produkter kommer i första vändan: en variant med korv, en med köttbullar, en med kycklingvingar och en med kycklingnnuggets. Samtliga levereras i en slags burkförpackning som mest får mig att tänka på müsli, yoghurt och risifrutti.

Men här är innehållet lite annorlunda: 190 gram kött och dippsås.

Scan lovar dessutom redan mycket nytt inför grillsäsongen. Eller vad sägs om två smaksatta grillkorvar – en med bacon och ost, och en med gröna och svarta oliver? Eller kycklingspett, kryddiga miniköttbullar eller nya kryddiga korven med det omöjliga namnet Txistorra?

2 thoughts on “Mätt på kött”

  1. Det låter, om du ursäktar, jätteäckligt med kött å dip. Fast… det kanske är för att jag inte äter kött å andra sidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *