Ingen återvändo

Nu är det gjort.

Inbjudningarna är utskickade.

Stellan fyller år, siffran är rund och det är dags för fest. Jag säger “pimp my house!” och då händer det grejer. IT-mamman har varit flitig som en myra på koks med pensel och roller, själv har jag spacklat, slipat, målat, snickrat och frostat två fönster.

Det extremt mysiga utrymmet på bilden är den före detta sanitära olägenhet som vi kallar sopskåpet. Tidigare var detta ett inferno av gamla plastpåsar, pantflaskor, o-pantflaskor och annan bråte. Under IT-mammans magiska händer har det förvandlats till en nypimpad miljözon med mysljus, myskudde och till och med en flarra vitt. Så kan det gå när det är både partaj och tävling på gång!

Tyvärr har det här huset fyra begränsande väggar och ett tak. Annars hade jag gärna bjudit alla er, mina älskade bloggkompisar. Nu tvingas jag begränsa mig till IRL-vänner och bekanta (endast ett fåtal har hittat hit, av nån kosting anledning), men det blir mer än nog.

Jag kommer dock att avlägga rapport, det kan jag lova redan nu.

4 thoughts on “Ingen återvändo”

  1. haha, vad mysigt det blev under diskbänken. Tänk att komma hem efter en stressig dag och koppla av med lite tända ljus, en god bok och ett glas rött vin. 🙂

    Ha en supertrevlig fölsedasfest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *