Hur gick detta till?

Ok. Nu har jag en liiiten lunchpaus. Har precis skyfflat i mig lite rester och sätter mig med en kopp kaffe framför datorn. Ett mejl ligger i inboxen:

Peter challenged you to the “Name that Band” movie quiz

Peter answered 10 of 10 questions correctly for a score of 100%. Beat Peter’s score >

10 av 10? Jaja, är man studioman/discoboll så är man. Men för skams skull får jag väl prova jag med. Quizzet är apsvårt, jag grunnar i flera minuter och känner mig bara säker på 4-5 stycken.

Resultatet? Kolla själv – jag borde kanske köpa en lott idag. Man kan ju vinne 15 miljonar…

bild-93.png

4 thoughts on “Hur gick detta till?”

  1. Blev sjukt impad av mig själv, fick 80%. Men sen ser jag… HALLÅ, DET ÄR JU INTE THE BAND! Man har la sett filmen när de lirar med legenderna (glömt vad den heter). Så jag anser att jag fick 90%. Grymt impad av mig själv. Bajjasvårt.

    Det är så tråkigt att läsa litteraturteori idag.

  2. Hallå, den var ju busenkel. Pete Townshends näsa, Freddie Mercurys överbett, Mama Cass Elliotts kroppshydda och The Bands uppsyn som ett gäng desertörer från amerikanska inbördeskriget kan man ju liksom bara inte ta miste på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *