Findus Grön Deli

Det har hunnit går ett tag sedan jag testade denna, faktiskt. Såpass länge att dagens lunch blev resterna av nämnda test, framgrävda ur frysen.

För det första bör man nog förklara lite vad detta är. Produktserien heter Grön Deli, den här varianten innehåller bladspenat, kikäter, grillad paprika i en fyllig tomatsås med linser.

Jag skulle vilja kalla det en måltidskomponent, även om Findus även anser att den kan ätas på egen hand som den är. Det har jag inte provat. Istället fräste jag bara blandningen tillsammans med strimlad skinka och kokt pasta.

Det är faktiskt ganska gott. Lagom avvägd smak från tomatsåsen och kikärterna ger en skön brytning, både med sin smak och konsistens.

Enkelheten kan man inte heller klaga på. Rakt ned i stekpannan med lite olja, bara. Konceptet är ett smidigt sätt att få variation i vardagsmaten, och jag kan mycket väl tänka mig att köpa den här produkten igen. Nackdelen för mig personligen är att jag då måste tillaga ytterligare något, för den här typen av blandmat (som jag själv älskar) är något av det värsta Legolas vet.

4 thoughts on “Findus Grön Deli”

  1. hade det inte varit kikärtor i hade det nog varit något för mig med =) Klarar dock inte av kikärtor – tycker det e vidrigt…

  2. Jag köpte faktiskt en sån påse i går och åt med god aptit. Den var härligt geggig och så lite gourmetbullar till…

  3. Hej där…ute på surf tur i bloggvärlden…kul!!

    Ja det är inte lätt det där med maten…att alla ska gilla…ellerråttare sagt äta…är blir det ofta “5 -rätters”!!!Varsin, det alla gillar.rester hit orester dit o ett paket panpizza…kulkul!!

    Mitt mat intresse har för länge sen dalat….

    Mamma millan med 3 barn!!O kräsen man!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *