En liten skojnotis om den här pizzan. Jag vet inte om jag blir hungrig eller spyfärdig. Men det är innovativt!
Pizzaghetti…
Var får de allt ifrån?
En liten skojnotis om den här pizzan. Jag vet inte om jag blir hungrig eller spyfärdig. Men det är innovativt!
Pizzaghetti…
Var får de allt ifrån?
Tja, i ett land där det anses fullt acceptabelt med bearnaisesås på pizza så kan väl inget förvåna…
Min fru gillar att berätta för chockade bekanta att i Sverige har dom världens mest bizzarra pizzor, hennes favorit(äckel)exempel är med banan, curry, skinka och räkor (som hon sett på Ciao Ciao Grande på Östermalm). Goda vänner som reste med oss till Stockholm kunde inte låta bli att testa och det var lite som när äventyrliga turister i Afrika provar rostade gräshoppor.
Som om USA skulle lida någon brist på bisarra maträtter, såg nyligen ett inslag på Food Network om en diner i Seattle vars specialitet är en omelett gjord på 12 ägg (för en person)!