Och vad har hänt här, då?

trasigmobil.jpg

Jag vet inte. Men nog fasiken har ännu en mobiltelefon gått sönder. Glaset är sprucket och jag har tejpat ihop skiten med packtejp.

Suck.

Om jag hade varit Henrik Zetterberg. Eller Michael Schumacher. Men jag är bara en helt vanlig trebarnspappa som tillbringar 85 procent av sin vakna tid i en stol framför en dator. Hur kan det komma sig att mobilerna dör som flugor runt mig?

I det här inlägget skrev jag att Nokia-telefonerna verkar mer hållbara än andra märken. Nu vet jag inte. Fast den här funkar ju fortfarande – låt vara att den ser ut som den legat på golvet framför scen under en Motörhead-spelning – och jag väntar som sagt på att mobilernas Messias ska komma till den höga Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *