Julklappstips – i god tid, för en gångs skull

Fast bara kanske, eftersom produkten inte verkar finnas riktigt.

Fast den finns ju lite grann, förstås. Den presenteras trots allt på tillverkarens hemsida. Dock med det nedslående tillägget att “denna produkt finns för närvarande inte i vårt sortiment.”

Produkten ifråga har på tyska fått det klingande namnet Gemüse Twister. Grönsaks-Twister, typ. Som synes på bilden, så är det en mojäng som skär dina grönsaker på ett mycket skojigt vis.

Det verkar ju helt fantastiskt, eller hur? Men produkten verkar som sagt knappt finnas att få tag på, och när jag surfade runt för att läsa mer om den, snubblade jag dessutom på en bloggkommentar från en kvinna bosatt i Schweiz, som skrev ungefär så här: “Jag har en, och den är inte alls så bra som den ser ut. Den är för liten och funkar för dåligt, därför ligger den mest i kökslådan och samlar damm.”

Fast då finns det å andra sidan en helt annan anledning att köpa den: den kanske kan få de andra dammsamlarna i lådan att känna sig mindre ensamma?

Fast nä – de är ju inte ensamma. Långt ifrån.

Tänkte’nte på de’.

One thought on “Julklappstips – i god tid, för en gångs skull”

  1. Jag går igång på att dammsuga upp dammet som alltid fastnar i den ständiga sladdhärvan i anslutning till dator/tv/stereo mm. Dessutom är det någon form av fel på cirkulationen i min lägenhet så det behövs dammsugning MINST en gång i veckan. Man tycker inte borde kunna damma så på 30kvm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *