Jag sitter fast. Stenhårt.

Fru Kaos har lurat ned mig i träsket. Hon lurade mig att installera det här helt fantastiska statistkverktyget, och plötsligt sitter jag här som ett fån och kollar på er. Var ni kommer ifrån, vad ni gör här, hur ni hittat hit, hur länge ni stannar, var ni lämnar den här bloggen och massor av annan information.

För ungefär 43 sekunder sedan tittade någon in från Belgien. Och jag tror inte det var min vapendragare, sir Newton, denna gången.

Många kommer hit i jakt på semlor. Konstigt. Jag har inte ätit en enda semla i år. Och med tanke på midjemåttet borde jag inte äta någon under resten av året heller.

Inte under något år. Någonsin.

Oj, där kom någon från Helsingborg. Hejhej!

Detta är vansinnigt beroendeframkallande. Men nu måste jag åka till skolan på möte med de andra föräldrarna. Vi ska diskutera hur vi kan dra in maximalt med kosing under en dag i april, så att våra bortskämda barn kan åka på en riktigt lyxig skolresa.

Om någon har en smart idé, får ni gärna säga till…

7 thoughts on “Jag sitter fast. Stenhårt.”

  1. Hehe. Hej Petra! Jag skrev sådär eftersom jag bott i Helsingborg i 10 år, tänkte att det kanske var någon jag kände…
    😀

  2. Ja, jag vet 🙂 Du har skrivit det innan… Därför passade jag på att hälsa 😀 Även fast vi inte känner varandra 😀

  3. I have been waiting for you, Nacka 24.
    This is Jörlanda 28, do you read me?
    Jörlanda är rätt långt härifrån, typ en mil eller så. Inte konstigt att nätet är segt ibland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *