Dags igen? (Uppdat.)

minisemlor.jpgNej, jag tycker nog vi kan vänta lite med semlorna.

Men Skogaholms vill redan nu klart och tydligt meddela att man i år vill vara med i leken. Därför lanserar man Mini-Semlor i fyrpack.

Tanken är att man med mini-semlan ska kunna njuta av härligheten, men utan dåligt samvete.

Jag vet inte vad jag ska säga, men tänker ungefär så här: om man börjar redan nu, kanske man ska hålla sig till de små.

Själv väntar jag tills tiden verkligen är inne. Men då vill jag ha The Real Thing.

Uppdatering: Jessika kommer med en tämligen befogad fråga – innehåller förpackningen färdiga semlor, eller bara semlebullar?

Mitt svar är vet ej. Att döma av all den information jag fått och av det som framgår från packshoten ovan, så ska det vara semlor, och inte semlebullar, i förpackningen. Med i pressmaterialet fanns även denna bild, som utan tvekan föreställer färdiga semlor. Men om man tittar noga på packshoten i större format, så ser det baske mej ut som det är själva bullen i förpackningen.

Som den grävande skjutjärnsreporter jag är, tänker jag dock inte lägga mig till ro förrän denna fråga retts ut grundligt. Skickade precis ett SMS till produktchefen, och jag återkommer om detta så snart hon svarat.

3 thoughts on “Dags igen? (Uppdat.)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *